FXEMPIRE
Όλα
Ad
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Add to Bookmarks
Πώς να αγοράσετε Bitcoin μετρητά;

Αγορά και πώληση Bitcoin Μετρητών

Από την 1η Αυγούστου, τα μετρητά Bitcoin έχουν γίνει ένα δημοφιλές νόμισμα κρυπτογράφησης που προσελκύει την προσοχή λόγω των τεχνολογικών βελτιώσεων. Επί του παρόντος, δεν είναι όλες οι ανταλλαγές που παρέχουν την ευκαιρία για εμπόριο Bitcoin μετρητά, ωστόσο, Plus500 *(72% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD) επιτρέπει στους συναλλασσόμενους και τους επενδυτές να αγοράζουν και να πωλούν τα μετρητά Bitcoin εύκολα. Βασικά, συνδεθείτε Plus500, καταθέστε χρήματα μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή πιστωτικής κάρτας και μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με το Bitcoin μετρητά είτε από την επιφάνεια εργασίας σας είτε από την εφαρμογή για κινητά. Το AvaTrade παρέχει επίσης στους συναλλασσόμενους τη δυνατότητα να αγοράζουν και να πωλούν μετρητά Bitcoin μέσω μιας προηγμένης πλατφόρμας συναλλαγών, χαμηλών spreads και γρήγορης εκτέλεσης.

Μπορείτε να συνδεθείτε στο FXTM από εδώ.

Διαφήμιση
Know where Bitcoin is headed? Take advantage now with 

CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. The vast majority of retail investor accounts lose money when trading CFDs. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Διαφήμιση

Συναλλαγές Bitcoin Μετρητά

Για όσους αναζητούν να επωφεληθούν από τις διακυμάνσεις των τιμών Bitcoin και άλλες διακυμάνσεις τιμών, το Plus500 παρέχει στους συναλλασσόμενους άμεση πρόσβαση στο εμπόριο Bitcoin μετρητά, bitcoin, Ethereum και άλλα νομίσματα κρυπτογράφησης. Η διαδικασία είναι γρήγορη και εύκολη με βολική και προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών (επιφάνεια εργασίας και κινητά), χαμηλά spreads και άμεση εκτέλεση. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες *(80.6% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD).

Bitcoin Fork

Στις αρχές Αυγούστου, η βιομηχανία Bitcoin υπέστη σημαντική αλλαγή σε αυτό που αποκαλείται Bitcoin fork. Αντί να μπαίνουμε σε υπερβολικά μεγάλο μέρος του τεχνικού υλικού, το οποίο αποδείχθηκε πρόκληση ακόμη και για τα καλύτερα τεχνικά μυαλά, αυτό που ουσιαστικά σήμαινε για τους συναλλασσόμενους ήταν ότι τα bitcoins χωρίστηκαν σε δύο, ένα από τα οποία συνέχισε να ονομαστεί Bitcoin ενώ το άλλο μέρος ονομάστηκε Bitcoin μετρητά. Αυτή η διαίρεση είχε προκαλέσει μεγάλη ένταση για τους συναλλασσόμενους και τους τεχνολόγους εξίσου για το πώς ακριβώς θα συνέβαινε αυτή η διάσπαση και τι θα ήταν ο αντίκτυπος αυτού του διαχωρισμού στην αγορά bitcoin, όσον αφορά τις τιμές, την τεχνολογία, τους αριθμούς κ.λπ.

Τι είναι το Bitcoin Μετρητά;

Τα καλά νέα είναι ότι μέχρι στιγμής ο διαχωρισμός έχει αντιμετωπιστεί αρκετά καλά και μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα στο δίκτυο bitcoin. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία ενός νέου κρυπτογραφικού νομίσματος που ονομάζεται Bitcoin Μετρητά. Ξεκίνησε με συνολικό όγκο περίπου 20% σε σχέση με το Bitcoin και επίσης με μια τιμή που ήταν περίπου 20% σε σχέση με την τιμή του bitcoin, αλλά από τότε μειώθηκε σε μεγάλο βαθμό και ως προς την τιμή και το ανώτατο όριο της αγοράς. Αυτός ο διαχωρισμός έκανε επίσης πολλούς επενδυτές να μετατοπίζονται από το bitcoin σε bitcoin μετρητά και είναι αυτή η έξοδος που ήταν η κύρια ανησυχία της βιομηχανίας bitcoin, αλλά μέχρι στιγμής, η έξοδος προς τα χρήματα Bitcoin ήταν ελάχιστη και δεν έχει εγείρει ανησυχίες ακόμα. Η ιδέα πίσω από τη διάσπαση ήταν να καταστεί δυνατός ο αριθμός των συναλλαγών στην αγορά Bitcoin και αυτό έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό.

Μπείτε στις Συναλλαγές Bitcoin Σήμερα

Πώς να αγοράσετε το Bitcoin Μετρητά;

Τώρα που το fork είναι ολοκληρωμένο, έρχεται το ερώτημα πού και πώς να αγοράσετε τα χρήματα bitcoin. Η απλούστερη μέθοδος, ειδικά αν είχατε κρατήσει λίγα bitcoin στο πορτοφόλι σας κατά τη στιγμή της διάσπασης, είναι ότι θα έχετε λάβει ένα ισοδύναμο ποσό Bitcoin μετρητά στο πορτοφόλι σας. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, τότε πρέπει να το ζητήσετε από τον χρηματιστή σας ή να ανταλλάξετε το ίδιο και να πάρετε τα μετρητά Bitcoin στο πορτοφόλι σας. Ορισμένες ανταλλαγές δίνουν έναν ισοδύναμο αριθμό μετρητών Bitcoin ενώ κάποιοι δίνουν λίγο λιγότερα για διάφορους λόγους αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να διευκρινίσετε με την ανταλλαγή σας.

Το πρόβλημα με την εν λόγω δωρεάν πίστωση των μετρητών Bitcoin είναι ότι δεν θα μπορείτε να τα αποσύρετε εύκολα μέχρι στιγμής. Πολλές από τις ανταλλαγές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πολλές τεχνικές προκλήσεις σχετικά με τον τρόπο χειρισμού αυτού του διαχωρισμού Bitcoin και του Bitcoin μετρητών ειδικότερα και μπορεί να χρειαστούν αρκετοί μήνες πριν οι ανταλλαγές αρχίσουν να επιτρέπουν την απόσυρση των χρημάτων Bitcoin.

Ωστόσο, με την αυξανόμενη δημοτικότητα των κρυπτογραφικών νομισμάτων και την ελκυστικότητα των χρημάτων Bitcoin, πολλά χρηματιστήρια όπως το CEO.IX, το Kraken και το Bithumb παρέχουν καλές υπηρεσίες για να αγοράσουν και να πουλήσουν το νέο ψηφιακό νόμισμα.

Ανταλλαγές Bitcoin Μετρητά

Η επόμενη μέθοδος, αν δεν κρατάτε μετρητά Bitcoin, είναι να πάτε σε ένα ανταλλακτήριο και να αγοράσετε. Μερικά από τα σημαντικότερα ανταλλακτήρια Bitcoin όπως το CEO.IX, το Kraken και το Bittrex έχουν ήδη ξεκινήσει να διαπραγματεύονται με μετρητά Bitcoin και βλέπουν αύξηση του όγκου τους. Έτσι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε αυτά τα ανταλλακτήρια, να ρίξετε μια ματιά στη ζήτηση και την προσφορά και την τιμή και να πάτε και να τα πάρετε. Αν και το Kraken είχε αρχίσει να διαπραγματεύεται μετρητά Bitcoin τις ημέρες μετά το fork, είναι σήμερα που άρχισαν να δέχονται καταθέσεις και αναλήψεις σε μετρητά Bitcoin, γεγονός που αποτελεί ένδειξη της αυξανόμενης χρήσης αυτού του κρυπτογραφικού νομίσματος.

Μόλις λάβετε τα μετρητά σας Bitcoin, είτε από την ανταλλαγή είτε από την αγορά του από το ανταλλακτήριο, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όποιο τρόπο θέλετε, όπως ακριβώς θα χρησιμοποιούσατε και άλλα εναλλακτικά νομίσματα. Θα μπορούσατε επίσης να τα μετατρέψετε σε Bitcoin πάλι και να χρησιμοποιήσετε τα bitcoins επίσης. Είναι τόσο απλό.

Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Οι διευθύνσεις είναι ίδιες και για τα χρήματα bitcoin και bitcoin και, συνεπώς, εάν αποκαλύπτετε το ένα, αυτό σημαίνει ότι αποκαλύπτετε αυτόματα και το άλλο και αυτό είναι αρκετά επικίνδυνο όσον αφορά την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα. Επίσης, αποκαλύπτετε το δημόσιο κλειδί σας και όχι το ιδιωτικό σας κλειδί, το οποίο με τη σειρά του θα σήμαινε ότι χάνετε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ασφάλειας που είναι ενσωματωμένο στη βιομηχανία κρυπτογραφικών συναλλαγών. Αυτά είναι μόνο μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα μετρητά Bitcoin. Μια από τις ιδέες για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα θα ήταν να μετακινήσετε τα χρήματα bitcoin ή bitcoin σε μια εντελώς νέα διεύθυνση, ώστε να μπορείτε να διασφαλίσετε την ασφάλεια και την ασφάλεια του άλλου μέρους.

Ποια είναι τα οφέλη του Bitcoin Μετρητά σε σύγκριση με το Bitcoin;

Η έναρξη της αγοράς μετρητών Bitcoin ήταν φωτεινή καθώς ξεκίνησε με ένα μεγάλο όριο της αγοράς και ξεκίνησε επίσης με μεγάλη τιμή. Λόγω της διάσπασης, τα μετρητά Bitcoin δεν συνδέονται πλέον με κανένα τρόπο με το Bitcoin και πρέπει να επιβιώνουν μόνα τους. Ο τρόπος με τον οποίο υα επιβιώσει θα είναι γνωστός τις επόμενες μέρες, καθώς περιμένουμε όλο και περισσότερους επενδυτές να εισέλθουν στην αγορά μετρητών Bitcoin και να ξεκινήσουν τις αγορές. Ακριβώς όπως και κάθε άλλο κρυπτογραφημένο νόμισμα, είναι πολύ σημαντικό τα χρήματα Bitcoin να έχουν αρκετή ισχύ επεξεργασίας από τους επενδυτές για να διατηρήσουν την οικοδομική αλυσίδα, αλλιώς αργά θα μαραθούν και θα πεθάνουν. Είναι σημαντικό για τη βιομηχανία μετρητών Bitcoin να οικοδομήσει ένα καλό οικοσύστημα γύρω από αυτό, ώστε να είναι σε θέση να κρατήσει εκείνους που επενδύουν σε αυτό ικανοποιημένους. Αυτά θα είναι σημαντικές παράμετροι για την επιτυχία αυτών των οργάνων.

Τα μετρητά Bitcoin πρέπει να αναπτύξουν τη δική τους αγορά και να δείξουν ότι είναι διαφορετικά και πιο χρήσιμα από το Bitcoin. Μέχρι στιγμής, η ρευστοποίηση στο Bitcoin μετρητά, στην αγορά συναλλαγών, ήταν αργή, αλλά αναμένεται να επιταχύνει και να ενισχυθεί τις επόμενες μέρες καθώς όλο και περισσότεροι συναλλασσόμενοι και επενδυτές αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι είναι εδώ για να μείνουν. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που έχει ήδη είναι το γεγονός ότι όποιος κατέχει Bitcoin την 1η Αυγούστου θα αποκτήσει αυτόματα ίσο αριθμό μετρητών Bitcoin και με τον πολλαπλασιασμό των πορτοφολιών και με τις ανταλλαγές που τους αποδέχονται, τα χρήματα bitcoin είναι πιθανό να πάνε καλά.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα των μετρητών Bitcoin είναι το μεγαλύτερο όριο μπλοκ. Αυτό ήταν ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα της αγοράς Bitcoin και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο οι υποστηρικτές των μετρητών Bitcoin ήθελαν να τα χωρίσουν αρχικά. Τώρα, με το υψηλότερο όριο, θα είναι σε θέση να εκτελέσουν έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό συναλλαγών που θα βοηθούσαν τα μετρητά Bitcoin να προωθήσουν το επόμενο στάδιο αυτής της τεχνολογίας.

Τι θα συμβεί με το δίκτυο Bitcoin;

Τι σημαίνει αυτό για το δίκτυο Bitcoin είναι να δημιουργηθεί η σκηνή για την ανάπτυξη της τεχνολογίας και επίσης μια στάση ότι η τεχνολογία θα κρατήσει όλους καθώς μεγαλώνει. Αυτό που έχει κάνει αυτός ο διαχωρισμός είναι ότι έχει δείξει στην αγορά ότι η τεχνολογία είναι πρόθυμη να ακούσει την αγορά και τις ανάγκες της και να προσαρμοστεί ανάλογα. Μόλις αρχίσει να αναπτύσσεται η αγορά μετρητών Bitcoin, θα δείξει επίσης ότι αυτός ο διαχωρισμός της τεχνολογίας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος είναι καλύτερος από τον άλλο ή ότι πρέπει να πεθάνει κανείς για να επιβιώσει ο άλλος αλλά μάλλον να επιβιώσει και να βοηθήσει στην ανάπτυξη το δίκτυο και την τεχνολογία.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε χαμηλότερες αμοιβές συναλλαγών τόσο για το ρευστό όσο και για το bitcoin μετρητά, το οποίο με τη σειρά του θα σήμαινε ότι οι επενδυτές και οι συναλλασσόμενοι είναι πιο πιθανό να κερδίσουν περισσότερα bitcoin και bitcoin μετρητά. Αυτή η μείωση των τελών μπορεί να επιτευχθεί εξαιτίας του γεγονότος ότι τα μετρητά Bitcoin συνέβαλαν στην επέκταση του μεγέθους του δικτύου, γεγονός που θα σήμαινε ότι υπάρχει λιγότερη συμφόρηση τώρα. Αυτά τα πλεονεκτήματα είναι πιθανό να οδηγήσουν ολοένα και περισσότερους συναλλασσόμενους και επενδυτές της Bitcoin προς τα μετρητά Bitcoin και αυτό θα βοηθήσει αυτή την αγορά να αναπτυχθεί τεχνολογικά και επίσης να ωριμάσει για να αποτελέσει παράδειγμα για άλλα κρυπτογραφικά νομίσματα. Το πρόσφατο φαινόμενο διάσπασης θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη σε τέτοια μέσα, που με τη σειρά του θα οδηγήσει σε περισσότερες χώρες να αρχίζουν να υιοθετούν τέτοια τεχνολογία.

Ήδη, η αγορά Bitcoin έχει αρχίσει να δείχνει την έγκρισή της καθώς η ζήτηση έχει αυξηθεί και οι τιμές έχουν ανέβει από το ποσό των $ 7000 για να κατευθυνθούν προς το ποσό των $ 800. Αυτό δείχνει ότι το δίκτυο Bitcoin είναι ζωντανό και εφημερεύει επίσης, κάτι που είναι πιθανό να βοηθήσει τα μετρητά Bitcoin να επιτύχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Μπείτε στις Συναλλαγές Bitcoin Σήμερα

Μην χάσετε τίποτα!
Ανακαλύψτε τι κινείται στις αγορές. Εγγραφείτε για μια καθημερινή ενημέρωση που παραδίδεται στα εισερχόμενά σας

Πρόσφατα άρθρα

Δείτε τα όλα

Συναλλαγή με Ρυθμιζόμενο Χρηματιστή

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Το περιεχόμενο που παρέχεται στον ιστότοπο περιλαμβάνει γενικές ειδήσεις και δημοσιεύσεις, την προσωπική μας ανάλυση και απόψεις και περιεχόμενο που παρέχεται από τρίτα μέρη, τα οποία προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί, και δεν πρέπει να διαβαστεί, καμία σύσταση ή συμβουλή για ανάληψη δράσης, συμπεριλαμβανομένης της πραγματοποίησης επενδύσεων ή αγοράς οποιουδήποτε προϊόντος. Όταν λαμβάνετε οποιαδήποτε οικονομική απόφαση, θα πρέπει να διενεργείτε τους δικούς σας ελέγχους δέουσας επιμέλειας, να εφαρμόζετε τη δική σας κρίση και να συμβουλευτείτε τους αρμόδιους συμβούλους σας. Το περιεχόμενο του ιστότοπου δεν απευθύνεται προσωπικά σε εσάς και δεν λαμβάνουμε υπόψη την οικονομική κατάσταση ή τις ανάγκες σας. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα σε πραγματικό χρόνο ούτε είναι απαραίτητα ακριβείς. Οι τιμές που παρέχονται στο παρόν ενδέχεται να παρέχονται από κατασκευαστές της αγοράς και όχι από ανταλλαγές. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή άλλη χρηματοοικονομική απόφαση που λαμβάνετε θα είναι στην πλήρη ευθύνη σας και δεν πρέπει να βασίζεστε σε πληροφορίες που παρέχονται μέσω του ιστότοπου. Η FX Empire δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπο και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες συναλλαγών που ενδέχεται να προκύψουν ως αποτέλεσμα της χρήσης οποιωνδήποτε πληροφοριών περιέχονται στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις και άλλο διαφημιστικό περιεχόμενο , και η FX Empire ενδέχεται να λάβει αποζημίωση από τρίτους σε σχέση με το περιεχόμενο. Η FX Empire δεν υποστηρίζει κανένα τρίτο μέρος ή συνιστά τη χρήση υπηρεσιών τρίτων και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε ιστότοπου ή υπηρεσιών τρίτου μέρους. Η FX Empire και οι υπάλληλοί της, οι αξιωματούχοι, οι θυγατρικές και οι συνεργάτες της, δεν ευθύνονται ούτε θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που προκύπτει από τη χρήση του ιστότοπου από εσάς ή την εξάρτηση από τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
RISK DISCLAIMERS
Αυτός ο ιστότοπος περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με κρυπτονομίσματα, συμβάσεις για διαφορά (CFDs) και άλλα χρηματοοικονομικά μέσα, καθώς και για μεσίτες, ανταλλαγές και άλλες οντότητες που διαπραγματεύονται τέτοια μέσα. Τόσο τα κρυπτονομίσματα όσο και τα CFD είναι πολύπλοκα όργανα και έρχονται με υψηλό κίνδυνο απώλειας χρημάτων. Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά αν καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν αυτά τα μέσα και αν μπορείτε να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο απώλειας των χρημάτων σας. Η FX Empire σας ενθαρρύνει να πραγματοποιήσετε τη δική σας έρευνα πριν λάβετε οποιαδήποτε επενδυτική απόφαση και να αποφύγετε να επενδύσετε σε οποιοδήποτε χρηματοοικονομικό μέσο που δεν καταλαβαίνετε πλήρως πώς λειτουργεί και ποιοι είναι οι κίνδυνοι που συνεπάγεται.