FXEMPIRE
Όλα
Ad

XTB Αξιολογήσεις Χρηστών

Πίσω σε XTB Αξιολόγηση
XTB
4.8
Κατά43 Κριτικές Χρηστών

Ρυθμιζόμενο από:CNMV στην Ισπανία , CySEC , FCA , IFSC , KNF

Ετος Ίδρυσης:2002

Αρχηγείο:Warsaw, Poland

Ελάχ Κατάθεση:$0

Άνοιγμα Λογ.

79% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money

Η FX Empire συμμορφώνεται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές όσον αφορά τις οδηγίες σύνταξης σχετικά με αξιολογήσεις / κριτικές χρηστών ώστε να σε βοηθήσει να λαμβάνεις αποφάσεις με σιγουριά.
11 Αξιολογήσεις
Ταξινόμηση κατά:
Select...
rumeez thomas
5/5
Αξιοπιστία :
5/5
Πλατφόρμες:
5.0
Περιουσιακά στοιχεία:
5.0
Υποστήριξη:
5.0
Amazing Platform

I have been searching a the perfect platform to trade with both on PC and mobile, and these guys are the best compared to alot of the "top brokers" who I tried. Everything is straightforward and one click away plus very user friendly. 5 stars definitely.

Katie Mann
Good broker. Thumbs up
A
Ahmed A
5/5
Αξιοπιστία :
5/5
وسيط عربي 5 نجوم

اداول مع XTB منذ شهرين و دائماً كانوا مهنيين بمعاملتهم. حصلت على خصم بعد أول شهر و السحب سريع. احدى المرّات انرفضت معاملتي لكنهم وجدوا لي حلًّ بسرعة

L
Leroy Barber
5/5
Αξιοπιστία :
5/5
Great service

Great service and easy platform.

R
Ralph Erickson
5/5
Αξιοπιστία :
5/5
Cashbacks are a nice treat

After trading with them for 6 months they started to offer me cashback as a loyalty bonus. Nice touch!

C
Christian Gilroy
5/5
Αξιοπιστία :
5/5
Wide Array Of Advanced Trading Tools

They offer a wide range of technical tools for the advanced trader to work with.

C
Callimaco Padovesi
5/5
Αξιοπιστία :
5/5
Fully Regulated Broker

You get peace of mind when dealing with this broker.

W
Wolfgang Abt
5/5
Αξιοπιστία :
4/5
Transparent Broker

Not only are they an award winning international broker, they are also a transparent broker with their pricing.

S
Sebastian Čermák
5/5
Αξιοπιστία :
4/5
Various Advanced And Efficient Trading Platforms

Apart from the MT4 platform, XTB also have several other sophisticated trading platforms.

R
Renan Cavalcanti Barros
4/5
Αξιοπιστία :
5/5
A Reputable and Reliable Broker

XTB is an international forex broker which is regulated in various jurisdictions.

A
Anibal Garci
2/5
Αξιοπιστία :
2/5
LIMITADO EN MUCHAS COSAS

Mentira que se puede retirar con monoderos electrónicos, solamente de puede retirar el depósito mendiante Transferencia Bancaria. Ademas no se permite operar con Microlotes en la plataforma MetaTrader 4.

Marcin Marlikowski
1/5
Αξιοπιστία :
1/5
Πλατφόρμες:
1.0
Περιουσιακά στοιχεία:
5.0
Υποστήριξη:
1.0
Constant interuption of service

Trading is not possibile due to constant breaks of service. Poor Quality.

Τιμή XTB
XTB

79% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money

Συναλλαγή με Ρυθμιζόμενο Χρηματιστή

  • Το κεφάλαιό σας είναι σε κίνδυνο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Το περιεχόμενο που παρέχεται στον ιστότοπο περιλαμβάνει γενικές ειδήσεις και δημοσιεύσεις, την προσωπική μας ανάλυση και απόψεις και περιεχόμενο που παρέχεται από τρίτα μέρη, τα οποία προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί, και δεν πρέπει να διαβαστεί, καμία σύσταση ή συμβουλή για ανάληψη δράσης, συμπεριλαμβανομένης της πραγματοποίησης επενδύσεων ή αγοράς οποιουδήποτε προϊόντος. Όταν λαμβάνετε οποιαδήποτε οικονομική απόφαση, θα πρέπει να διενεργείτε τους δικούς σας ελέγχους δέουσας επιμέλειας, να εφαρμόζετε τη δική σας κρίση και να συμβουλευτείτε τους αρμόδιους συμβούλους σας. Το περιεχόμενο του ιστότοπου δεν απευθύνεται προσωπικά σε εσάς και δεν λαμβάνουμε υπόψη την οικονομική κατάσταση ή τις ανάγκες σας. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα σε πραγματικό χρόνο ούτε είναι απαραίτητα ακριβείς. Οι τιμές που παρέχονται στο παρόν ενδέχεται να παρέχονται από κατασκευαστές της αγοράς και όχι από ανταλλαγές. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή άλλη χρηματοοικονομική απόφαση που λαμβάνετε θα είναι στην πλήρη ευθύνη σας και δεν πρέπει να βασίζεστε σε πληροφορίες που παρέχονται μέσω του ιστότοπου. Η FX Empire δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπο και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες συναλλαγών που ενδέχεται να προκύψουν ως αποτέλεσμα της χρήσης οποιωνδήποτε πληροφοριών περιέχονται στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις και άλλο διαφημιστικό περιεχόμενο , και η FX Empire ενδέχεται να λάβει αποζημίωση από τρίτους σε σχέση με το περιεχόμενο. Η FX Empire δεν υποστηρίζει κανένα τρίτο μέρος ή συνιστά τη χρήση υπηρεσιών τρίτων και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε ιστότοπου ή υπηρεσιών τρίτου μέρους. Η FX Empire και οι υπάλληλοί της, οι αξιωματούχοι, οι θυγατρικές και οι συνεργάτες της, δεν ευθύνονται ούτε θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που προκύπτει από τη χρήση του ιστότοπου από εσάς ή την εξάρτηση από τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
RISK DISCLAIMERS
Αυτός ο ιστότοπος περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με κρυπτονομίσματα, συμβάσεις για διαφορά (CFDs) και άλλα χρηματοοικονομικά μέσα, καθώς και για μεσίτες, ανταλλαγές και άλλες οντότητες που διαπραγματεύονται τέτοια μέσα. Τόσο τα κρυπτονομίσματα όσο και τα CFD είναι πολύπλοκα όργανα και έρχονται με υψηλό κίνδυνο απώλειας χρημάτων. Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά αν καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν αυτά τα μέσα και αν μπορείτε να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο απώλειας των χρημάτων σας. Η FX Empire σας ενθαρρύνει να πραγματοποιήσετε τη δική σας έρευνα πριν λάβετε οποιαδήποτε επενδυτική απόφαση και να αποφύγετε να επενδύσετε σε οποιοδήποτε χρηματοοικονομικό μέσο που δεν καταλαβαίνετε πλήρως πώς λειτουργεί και ποιοι είναι οι κίνδυνοι που συνεπάγεται.