broker

Swissquote Bank Ανασκόπηση 2022

Ενημερωμένα:
4.3
Εμπιστοσύνη
4.6
Τέλη
3.5
Πλατφόρμες και Εργαλεία
4.7
Υποστήριξη Πελατών
4.2
Εμπορεύσιμα Όργανα
4.7
Account Types and Terms
3.8
Κατάθεση και Ανάληψη
3.6
Έρευνα
5.0
Εκπαίδευση
4.8
While we adhere to strict editorial integrity, this page may refer to our partners' products. Here's how we make money.Μάθετε πως να βγάλετε χρήματακαιη ελεγκτική μεθοδολογία μας.

How Do We Rate?

When trading forex and CFDs, it is crucial to know a broker's strengths and weaknesses. That is why FX Empire developed its proprietary rating system. We put the knowledge and expertise of our reviewers to work to bring you the most suitable brokers. A total of 200 variables have been analyzed to help you choose your broker wisely. This chart describes all the categories we evaluated and rated.
How Do We Rate Chart
Επισκέψου τη σελίδα μεθοδολογίας για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία τιμολόγησης.
Swissquote Bank Main Features
☑️
Ρυθμίσεις
FCA (Ηνωμένο Βασίλειο ), FINMA (Ελβετία ), CSSF (Λουξεμβούργο )
🗺
Υποστηριζόμενες γλώσσες
Αγγλικά , Ισπανικά, Γερμανικά , Γαλλικά , Αραβικά , Ρώσσικα , Κινέζικα , Τσέχικα , Ιταλικά
💰
Products (CFD)
Νομίσματα, Εμπορεύματα , Δείκτες , Μετοχές , Ομόλογα , Συμβόλαια Μελλοντικής Συμπλήρωσης, Επιλογές
💵
Ελάχ Κατάθεση
$1000
💹
Μέγιστη Μόχλευση
1:30 (FCA), 1:100 (FINMA), 1:30 (CSSF)
🖥
Τύπος Γραφείου Συναλλαγών
Τράπεζα , Γραφείο Συναλλαγών, Διαμορφωτής Αγοράς , Χωρίς Γραφείο Συναλλαγών
See More
Check if...
unknownSwissquote Bank accepts clients from your country:
Choose your country:
See Swissquote Bank Full Information
Broker General Information
Χαρακτηριστικά Συναλλαγών
Other Details
Κεντρικά Χώρας
Ελβετία
Ετος Ίδρυσης
1996
Ρυθμίσεις
FCA (Ηνωμένο Βασίλειο ), FINMA (Ελβετία ), CSSF (Λουξεμβούργο )
Δημόσια Διαπραγμάτευση
Ναι
Αριθμός Υπαλλήλων
200+
Τύπος Γραφείου Συναλλαγών
Τράπεζα , Γραφείο Συναλλαγών, Διαμορφωτής Αγοράς , Χωρίς Γραφείο Συναλλαγών
Πλατφόρμες συναλλαγών
MT4 , MT5 , Advanced Trader
Περιορισμός Χωρών
Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσσία , Τουρκία , Ιαπωνία , Τυνησία , Ουρουγουάη , Συρία , Λίβανος , Σιγκαπούρη , Μάλτα , Αλγερία , Χονγκ Κονγκ , Καναδάς , Μαρόκο , Ιράν
Υποστηριζόμενες γλώσσες
Αγγλικά , Ισπανικά, Γερμανικά , Γαλλικά , Αραβικά , Ρώσσικα , Κινέζικα , Τσέχικα , Ιταλικά
Ελάχ Κατάθεση
$1000
Μέγιστη Μόχλευση
1:30 (FCA), 1:100 (FINMA), 1:30 (CSSF)
Επιλογές Kατάθεσης
Έμβασμα , Πιστωτική Κάρτα , Κρυπτονομίσματα
Επιλογές Ανάληψης
Τραπεζικό Έμβασμα
Κρυπτονομίσματα
Bitcoin Cash, Ethereum Classic, 0x, Bitcoin, Augur, Cardano, Dogecoin, Litecoin, Ripple, Stellar, EOS, Ethereum, Polkadot, Chainlink, Tezos
Products (CFD)
Νομίσματα, Εμπορεύματα , Δείκτες , Μετοχές , Ομόλογα , Συμβόλαια Μελλοντικής Συμπλήρωσης, Επιλογές
Δοκιμαστικός Λογαριασμός
Ναι
Ισλαμικός Λογαριαμός
Όχι
Διαχωρισμένος Λογαριασμός
Ναι
Διαχείριση Λογαριασμού
Όχι
icon

Συναλλαγή με Ρυθμιζόμενο Χρηματιστή

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Το περιεχόμενο που παρέχεται στον ιστότοπο περιλαμβάνει γενικές ειδήσεις και δημοσιεύσεις, την προσωπική μας ανάλυση και απόψεις και περιεχόμενο που παρέχεται από τρίτα μέρη, τα οποία προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί, και δεν πρέπει να διαβαστεί, καμία σύσταση ή συμβουλή για ανάληψη δράσης, συμπεριλαμβανομένης της πραγματοποίησης επενδύσεων ή αγοράς οποιουδήποτε προϊόντος. Όταν λαμβάνετε οποιαδήποτε οικονομική απόφαση, θα πρέπει να διενεργείτε τους δικούς σας ελέγχους δέουσας επιμέλειας, να εφαρμόζετε τη δική σας κρίση και να συμβουλευτείτε τους αρμόδιους συμβούλους σας. Το περιεχόμενο του ιστότοπου δεν απευθύνεται προσωπικά σε εσάς και δεν λαμβάνουμε υπόψη την οικονομική κατάσταση ή τις ανάγκες σας. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα σε πραγματικό χρόνο ούτε είναι απαραίτητα ακριβείς. Οι τιμές που παρέχονται στο παρόν ενδέχεται να παρέχονται από κατασκευαστές της αγοράς και όχι από ανταλλαγές. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή άλλη χρηματοοικονομική απόφαση που λαμβάνετε θα είναι στην πλήρη ευθύνη σας και δεν πρέπει να βασίζεστε σε πληροφορίες που παρέχονται μέσω του ιστότοπου. Η FX Empire δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπο και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες συναλλαγών που ενδέχεται να προκύψουν ως αποτέλεσμα της χρήσης οποιωνδήποτε πληροφοριών περιέχονται στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις και άλλο διαφημιστικό περιεχόμενο , και η FX Empire ενδέχεται να λάβει αποζημίωση από τρίτους σε σχέση με το περιεχόμενο. Η FX Empire δεν υποστηρίζει κανένα τρίτο μέρος ή συνιστά τη χρήση υπηρεσιών τρίτων και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε ιστότοπου ή υπηρεσιών τρίτου μέρους. Η FX Empire και οι υπάλληλοί της, οι αξιωματούχοι, οι θυγατρικές και οι συνεργάτες της, δεν ευθύνονται ούτε θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που προκύπτει από τη χρήση του ιστότοπου από εσάς ή την εξάρτηση από τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΡΙΣΚΟΥ
Αυτός ο ιστότοπος περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με κρυπτονομίσματα, συμβάσεις για διαφορά (CFDs) και άλλα χρηματοοικονομικά μέσα, καθώς και για μεσίτες, ανταλλαγές και άλλες οντότητες που διαπραγματεύονται τέτοια μέσα. Τόσο τα κρυπτονομίσματα όσο και τα CFD είναι πολύπλοκα όργανα και έρχονται με υψηλό κίνδυνο απώλειας χρημάτων. Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά αν καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν αυτά τα μέσα και αν μπορείτε να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο απώλειας των χρημάτων σας. Η FX Empire σας ενθαρρύνει να πραγματοποιήσετε τη δική σας έρευνα πριν λάβετε οποιαδήποτε επενδυτική απόφαση και να αποφύγετε να επενδύσετε σε οποιοδήποτε χρηματοοικονομικό μέσο που δεν καταλαβαίνετε πλήρως πώς λειτουργεί και ποιοι είναι οι κίνδυνοι που συνεπάγεται.