Plus500 Ανασκόπηση 2019

ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
 • Υπηρεσία CFD. 80.6% χάνουν χρήματα

Plus500Ανασκόπηση

Plus500 Ανασκόπηση

Η Plus500, που ιδρύθηκε το 2008, είναι μια παγκοσμίως κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών για Συμβάσεις για Διαφορές (CFDs) για χρηματοπιστωτικά μέσα όπως το Forex, το ETF, οι μετοχές, τα εμπορεύματα και οι δείκτες της αγοράς. Το εμπορικό σήμα Plus500 ανήκει και διαχειρίζεται η Plus500 Ltd, Το Plus500 Ltd είναι εισηγμένο στην Κεντρική Αγορά του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Το 2013, η αξία της κεφαλαιοποίησης της Plus500 Ltd ανήλθε σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια μέχρι το 2014. Σήμερα, η Plus500 Ltd λειτουργεί μέσω διαφόρων θυγατρικών που φέρουν το εμπορικό σήμα Plus500.

Plus500 Ανασκόπηση Βίντεο

Κανονισμοί Plus500

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, λειτουργεί υπό την Plus500UK Ltd υπό την κανονιστική εποπτεία της Αρχής Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου (FCA, FRN 509909). Η Plus500 λειτουργεί επίσης υπό την Plus500CY Ltd, η οποία υπάγεται στη δικαιοδοσία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySEC, Αρ. Αδείας 250/14). Για την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Νότια Αφρική, οι πράξεις διενεργούνται μέσω της εταιρείας Plus500 AU Pty Ltd υπό την αρμοδιότητα της Αυστραλιανής Επιτροπής Τίτλων & Επενδύσεων (ASIC, AFSL # 417727). Χρησιμοποιώντας μόνο την τελευταία τεχνολογία, η  Plus500 προσφέρει στους πελάτες της ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών για να μπορούν να συναλλάσσονται με πάνω από 2000 διαφορετικά χρηματοπιστωτικά μέσα.

plus500-review-1

Αξιοπιστία Plus500

Έχοντας λειτουργήσει τώρα για σχεδόν μια δεκαετία, η Plus500 έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα όνομα για τον εαυτό της ως αξιόπιστος χρηματιστής. Ο χρηματιστής έχει πάντα την υπερηφάνεια ότι είναι στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στην αγορά. Εισάγουν συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους. Ωστόσο, η αξιοπιστία του Plus500 εκτείνεται πέρα από τις υπηρεσίες που παρέχει στους συναλλασσόμενους Η εταιρείαείναι εισηγμένο στην Κεντρική Αγορά του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Τέλος, η Plus500 ακολουθεί και συμμορφώνεται με τους διεθνείς νόμους και ρυθμίζεται σε 3 διαφορετικές χώρες, συγκεκριμένα το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο και την Αυστραλία.

Υπάρχουν επίσης πρόσθετα επίπεδα προστασίας τα οποία μπορεί να προσφέρει η Plus500 στους πελάτες τους. Για παράδειγμα:

 • Όλα τα χρήματα των πελατών φυλάσσονται σε ξεχωριστούς τραπεζικούς λογαριασμούς πελατών σύμφωνα με τους κανόνες χρημάτων πελατών της Αρχής Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς
 • Η Plus500CY Ltd χρησιμοποιεί δικά της χρήματα για αντιστάθμιση, δεν χρησιμοποιεί χρήματα πελατών για το σκοπό αυτό.
 • Το Plus500CY Ltd δεν μεταβιβάζει τα χρήματα των πελατών μέσω αντιστάθμισης αντισυμβαλλομένων
 • Η Plus500CY Ltd δεν κινεί κερδοσκοπικές θέσεις στην αγορά.
 • Η Plus500CY Ltd δεν έχει έκθεση σε εταιρικό ή δημόσιο χρέος.
 • Η Plus500CY Ltd δεν επενδύει τα χρήματα των πελατών λιανικής.

Πλατφόρμες Συναλλαγών Plus500

Η Plus500 παρέχει στους πελάτες της μια πρωτοποριακή πλατφόρμα συναλλαγών. Η πλατφόρμα συναλλαγών desktop είναι μια εφαρμογή πελάτη που λειτουργεί διαδικτυακά ή μπορεί να γίνει λήψη/κατέβασμα, η διαδικτυακή λειτουργία δεν απαιτεί λήψη ή εγκατάσταση λογισμικού, καθιστώντας την έτσι εύκολα προσβάσιμη από τις περισσότερες χώρες του κόσμου.

plus500-review-2

Πλατφόρμα Κινητής

Η πλατφόρμα συναλλαγών Plus500 διατίθεται όχι μόνο ως πλατφόρμα συναλλαγών μέσω διαδικτύου, αλλά και ως εφαρμογή συναλλαγών σε κινητά για συναλλασσόμενους που επιθυμούν να συναλλάσσονται με τα smartphones ή τις κινητές συσκευές τους.

Η Plus500 είναι διαθέσιμη σε Android, iOS και Windows. Η χρηματιστηριακή εφαρμογή iOS παρέχει στους πελάτες την ευκαιρία να πραγματοποιούν συναλλαγές όλο το εικοσιτετράωρο μέσω iPhone, iPad και Apple iWatch. Η εφαρμογή Android είναι πολύ σταθερή και υποστηρίζει όλες τις συσκευές.

Plus500 Περιβάλλον Χρήστη

Το περιβάλλον χρήστη της πλατφόρμας συναλλαγών είναι απλό και εύκολο στην κατανόηση. Η οθόνη συναλλαγών χωρίζεται σε 3 κύριες ενότητες με τις λειτουργίες μενού να βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της οθόνης διαπραγμάτευσης Το επάνω τμήμα της οθόνης συναλλαγών εμφανίζει τα διαθέσιμα στοιχεία ενεργητικού για διαπραγμάτευση, ενώ στο κάτω μέρος της οθόνης διαπραγμάτευσης εμφανίζεται το διάγραμμα συναλλαγών. Το διάγραμμα μπορεί να εμφανιστεί ως διάγραμμα γραμμής ή ως διάγραμμα κηροπήγιο. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμοι τεχνικοί δείκτες που μπορείτε να προσθέσετε/εισάγετε στο γράφημα για μια πιο λεπτομερή ανάλυση των μεταβολών των τιμών. Το χρονικό πλαίσιο του γραφήματος μπορεί επίσης να προσαρμοστεί από προβολή 1 λεπτού σε προβολή 1 εβδομάδας.

 plus500-review-3

Ενδεικτικοί αριθμοί

Εκτός από τα διάφορα χαρακτηριστικά συναλλαγών που αναφέρονται παραπάνω, η πλατφόρμα συναλλαγών Plus500 έχει επίσης πολλά βασικά εργαλεία διαχείρισης κινδύνου όπως “Κλείσιμο στο Κέρδος”, “Κλείσιμο σε Απώλεια”, “Εγγυημένο Στοπ”, “Trailing Stop” και Ειδοποιήσεις Τιμών.

Κλείσιμο στο Κέρδος: Σας επιτρέπει να κλείνετε μία συναλλαγή αυτόματα μόλις φτάσει στο καθορισμένο επίπεδο κέρδους.

 • Κλείσιμο σε Απώλεια: Επιτρέπει το αυτόματη κλείσιμο μίας συναλλαγής εάν μία συναλλαγή φτάσει σε ένα καθορισμένο επίπεδο παύσης απωλειών.
 • Εγγυημένο Στοπ:Το εγγυημένο στοπ, θέτει ένα απόλυτο όριο στις ενδεχόμενες απώλειές σας, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ολίσθηση. Αυτό το εργαλείο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για αγορές που είναι εξαιρετικά ασταθείς.
 • Ειδοποιήσεις Τιμών: Η ειδοποίηση τιμών σας προειδοποιεί ότι μία συναλλαγή έχει φτάσει σε συγκεκριμένη τιμή. Σε αντίθεση με μια εντολή Στοπ, μια προειδοποίηση τιμών δεν κλείνει μία συναλλαγή αλλά απλώς χρησιμεύει ως εργαλείο που βοηθάει να παρακολουθείτε τις εξελίξεις στην αγορά.

plus500-review-4

Ενδεικτικοί αριθμοί

Plus500 Τύποι Λογαριασμών

Για να διατηρηθεί η απλότητα, το Plus500 έχει παράσχει μόνο 2 τύπους λογαριασμών για τους πελάτες του, έναν βασικό λογαριασμό διαπραγμάτευσης και έναν δοκιμαστικό λογαριασμό. Η διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού είναι απλή και με ελάχιστα βήματα. Απλά κάντε κλικ στο “Εγγραφή” για να κατευθυνθείτε στη σελίδα εγγραφής λογαριασμού.

plus500-review-5

Σε αυτή τη σελίδα, θα σας ζητηθεί να αποφασίσετε μεταξύ λογαριασμού Πραγματικού Χρήματος και Δοκιμαστικού Λογαριασμού. Η πρότασή μας σε αυτό το στάδιο είναι να επιλέξετε τον Δοκιμαστικό λογαριασμό. Εάν είστε νέος χρήστης, προτείνουμε να επιλέξετε τον Δοκιμαστικό λογαριασμό αφού έχετε πάντα τη δυνατότητα να μεταβείτε αργότερα σε λογαριασμό πραγματικών χρημάτων.

plus500-review-6

Μόλις επιλέξετε τη λειτουργία δοκιμαστικού για τον λογαριασμό σας, θα μεταφερθείτε στη σελίδα εγγραφής λογαριασμού. Απλά συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες στη φόρμα και κάντε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία Λογαριασμού”. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια πριν από τη δημιουργία του λογαριασμού συναλλαγών σας, κάντε κλικ στο “Ζωντανή Συνομιλία” για να εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο για τη ζωντανή συνομιλία. Αφού επιβεβαιώσετε ότι όλες οι λεπτομέρειες είναι σωστές και έχετε κάνει κλικ στο κουμπί Δημιουργία λογαριασμού, θα μεταφερθείτε απευθείας στην οθόνη συναλλαγών. Αν θέλετε να κάνετε συναλλαγές με πραγματικά χρήματα, επιλέξτε τη λειτουργία λογαριασμού πραγματικού χρήματος στο μενού που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης συναλλαγών.

Plus500 Προμήθειες & Spreads

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός χρηματιστή, ένας από τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι το κόστος συναλλαγών. Τα έξοδα μπορούν να χωριστούν σε 2 κατηγορίες, προμήθειες και spreads. Για την Plus500, δεν περιλαμβάνονται προμήθειες σε καμία συναλλαγή. Αντί αυτού, οι συναλλασσόμενοι καλούνται να πληρώσουν σφιχτά spreads στα οικονομικά στοιχεία, στοιχεία ενεργητικού, με τα οποία διαπραγματεύονται Η παρακάτω λίστα δείχνει τα τυπικά ελάχιστα spreads που ισχύουν στην Plus500 (Σημειώστε ότι υπάρχουν δυναμικά spreads).

Μέσο

Spreads

Gold (XAU) 0.03%
EUR/USD 0.01%
GBP/USD 0.01%
EUR/GBP 0.03%
UK 100 0.01%
ASX 200 0.01%
FDAX 0.01%
USO Oil Fund (ETF) 0.29%
Ακατέργαστο Μπρεντ 0.04%
Σιτάρι 0.25%

Plus500 Επιλογές Καταθέσεων & Αναλήψεων

Οι καταθέσεις και η ανάληψη στην Plus500 είναι απλές και υποστηρίζονται με τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Μεγάλες Πιστωτικές Κάρτες όπως VISA, MasterCard.
 • Τραπεζική μεταφορά
 • Paypal
 • Skrill

Για να κάνετε μία κατάθεση, απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Βήμα 1: Κάντε κλικ στο “Διαχείριση Κεφαλαίων” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Κατάθεση”
 • Βήμα 2: Επιλέξτε τις προτιμώμενες επιλογές κατάθεσης
 • Βήμα 3: Συμπληρώστε τα υποχρεωτικά πεδία στη φόρμα και πατήστε “Υποβολή”

Για να κάνετε μία ανάληψη, η διαδικασία είναι παρόμοια με όταν προσπαθείτε να καταθέσετε κεφάλαια. Αντί να καταθέσετε, απλά επιλέξτε τις επιλογές απόσυρσης στην ενότητα “Διαχείριση κεφαλαίων”. Ο τυπικός χρόνος επεξεργασίας που απαιτείται για ένα αίτημα ανάληψης είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Μόλις εγκριθεί η αίτηση ανάληψης, θα χρειαστούν ακόμη μερικές επιπλέον ημέρες για να εμφανιστούν τα χρήματα στο λογαριασμό σας:

 • Πιστωτικές Κάρτες: Σύμφωνα με τον χρόνο επεξεργασίας της τράπεζας πιστωτικών καρτών.
 • Τραπεζική μεταφορά: Κανονικά εντός 5 εργάσιμων ημερών
 • eWallets: 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες

Plus500 Υποστήριξη Πελατών

Η υποστήριξη πελατών στο Plus500 είναι διαθέσιμη σε 24 ωρη βάση επτά ημέρες την εβδομάδα. Οι συναλλασσόμενοι μπορούν να έρθουν σε επαφή με την υποστήριξη πελατών μέσω email ή ζωντανής συνομιλίας. Για την διευκόλυνση των συναλλασσόμενων που δεν μιλούν αγγλικά, η ιστοσελίδα και η πλατφόρμα Plus500 διατίθενται σε 31 διαφορετικές γλώσσες. Ορισμένες από τις κύριες γλώσσες που υποστηρίζονται είναι τα γερμανικά, τα γαλλικά, τα ισπανικά, τα κινέζικα, τα Bahasa Melayu, τα πολωνικά, τα ρωσικά, τα ολλανδικά, τα ιταλικά και τα αραβικά.

Θετικά

 • Δωρεάν Δοκιμαστικός Λογαριασμός
 • Ρυθμιζόμενη σε Πολλαπλές Δικαιοδοσίες  
 • Φιλική προς τον Χρήστη Πλατφόρμα Συναλλαγών
 • Ευρύ φάσμα ενεργητικών για διαπραγμάτευση
 • Καλή Πλατφόρμα Κινητών

Αρνητικά

 • Συχνές Ερωτήσεις κακώς τοποθετημένες γεγονός που καθιστά δύσκολο να βρεθούν
 • Δεν υπάρχουν πλατφόρμες συναλλαγών MetaTrader
 • Δεν υπάρχει Υποστήριξη Εκπαίδευσης Συναλλαγών

Συμπέρασμα

Από την ανασκόπηση του Plus500 μας εντυπωσίασε με το φάσμα των μέσων που ήταν σε θέση να καλύψουν. Είμαστε εξίσου εντυπωσιασμένοι με τη λειτουργικότητα και την ευκολία της πλατφόρμας WebTrader. Επιπλέον,Το Plus500 Ltd είναι εισηγμένο στην Κεντρική Αγορά του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, το Plus500 παρέχει στους πελάτες του αξιόπιστη και φερέγγυα λειτουργία. Όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών του Plus500, ο χρηματιστής κατάφερε να αποδείξει ότι είναι σε θέση να εξυπηρετήσει σχεδόν όλους τους συναλλασσόμενους του κλάδου. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Plus500 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα στις διαδικτυακές συνναλλαγές.

Plus500 Ερωτήσεις & Απαντήσεις

 • Είναι το Plus500 υπό την εποπτεία κανονισμών;

Ναί. Το Plus500 ρυθμίζεται σε 3 διαφορετικές δικαιοδοσίες Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Plus500 υπάγεται στη δικαιοδοσία του FCA (FRΝ 509909). Στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Νότια Αφρική το Plus500 υπό τη θυγατρική Plus500AU Pty Ltd ρυθμίζεται από το ASIC (AFSL # 417727). Το Plus500 λειτουργεί επίσης υπό την Plus500CY Ltd και ρυθμίζεται από την CySEC (Αρ. Αδείας 250/14).

 • Πόσο ασφαλές είναι το Plus500 – Είναι η Plus500 απάτη;

Το Plus500 συμμορφώνεται με όλες τις κανονιστικές απαιτήσεις που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία των συναλλασσόμενων και συμμορφώνεται επίσης με τα διεθνή πρότυπα λειτουργίας. Επιπλέον, οι συναλλασσόμενοι του Plus500 προστατεύονται από το σύστημα αποζημίωσης των επενδυτών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κύπρο. Επιπλέον, Το Plus500 Ltd είναι εισηγμένο στην Κεντρική Αγορά του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου.

 • Πως κερδίζει το Plus500 χρήματα;

Το Plus500 κερδίζει χρήματα με τη χρέωση των συναλλασσόμενων περιορισμένου spread στα στοιχεία που διαπραγματεύονται Τα spreads της Plus500 είναι ανταγωνιστικά σε σχέση με άλλες εταιρείες forex & CFD.

 • Πως γίνεται η κατάθεση σε ένα λογαριασμό  Plus500;

Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό Plus500 χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα, τραπεζικό έμβασμα ή ewallet.

Για να κάνετε μια κατάθεση, κάντε κλικ σε αυτήν τη σελίδα και απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Βήμα 1: Κάντε κλικ στην επιλογή “Διαχείριση κεφαλαίων” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Κατάθεση”
 • Βήμα 2: Επιλέξτε τις προτιμώμενες επιλογές κατάθεσης
 • Βήμα 3: Συμπληρώστε τα υποχρεωτικά πεδία στη φόρμα και κάντε κλικ στο κουμπί “Υποβολή”
 • Πως γίνεται ανάληψη χρημάτων από το Plus500;

Οι αναλήψεις στο Plus500 πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικών καρτών, τραπεζικού εμβάσματος και ewallet. Για να ξεκινήσει μια ανάληψη, η διαδικασία είναι παρόμοια με όταν θέλετε να καταθέσετε κεφάλαια. Αντί να καταθέσετε, απλά επιλέξτε τις επιλογές ανάληψης στην ενότητα “Διαχείριση κεφαλαίων”. Ο τυπικός χρόνος επεξεργασίας που απαιτείται για ένα αίτημα ανάληψης είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

 • Πως γίνεται άνοιγμα λογαριασμού με την Plus500;

Το άνοιγμα λογαριασμού με το Plus500 είναι μια απλή και σύντομη διαδικασία που μπορεί να γίνει διαδικτυακά. Απλά συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή Plus500 και ακολουθήστε τις οδηγίες.

 • Είναι το Plus500 αξιόπιστο;

Ναί. Το Plus500 Ltd είναι εισηγμένο στην Κεντρική Αγορά του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου και λειτουργούν από το 2008. Το Plus500 διέπεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου (FCA, FRΝ 509909), την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySEC, Αρ. Αδείας 250/14), την Αυστραλιανή Επιτροπή Κινητών Αξιών και Επενδύσεων (ASIC, AFSL # 417727).

 • Το  Plus500 χρησιμοποιεί MetaTrader?

Όχι. Το Plus500 δεν χρησιμοποιεί πλατφόρμες συναλλαγών MetaTrader. Το Plus500 χρησιμοποιεί τη δική του αποκλειστική πλατφόρμα συναλλαγών που διατίθεται ως πλατφόρμα μέσω διαδικτύου, καθώς και μια εφαρμογή για κινητές συναλλαγές.

 • Ποια είναι η μόχλευση του Plus500;

Ενώ η μόχλευση εξαρτάται από συγκεκριμένα μέσα, η μέγιστη μόχλευση του Plus500 είναι 1: 30. Η μόχλευση που δίνεται από το Plus500 είναι σύμφωνη με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη και είναι ελκυστική σε σύγκριση με άλλους ανταγωνιστές του κλάδου.

Plus500Επισκόπηση

Πληροφορίες για την Εταιρία

Λεπτομέρειες ΧρηματιστήΠληροφορίες
Ρυθμίζεται απόASIC, CySEC , FCA , FSB, MAS
ΣυνεργασίεςAtletico Madrid Football Club
Κεντρικά ΧώραςΙσραήλ
Ετος Ίδρυσης2008
Δημόσια ΔιαπραγμάτευσηΝαι
Αριθμός Υπαλλήλων200

Επιλογές Kατάθεσης

Πιστωτική Κάρτα , Moneybookers , PayPal , Skrill , Έμβασμα

Επιλογές Ανάληψης

Πιστωτική Κάρτα , Moneybookers , PayPal , Skrill , Έμβασμα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιστοσελίδα:https://www.plus500.gr

Επιλογές Λογαριασμών Διαπραγμάτευσης

Τύπος ΛογαριασμούΠληροφορίες
Ελάχιστη Κατάθεση$100
Μέγιστη Μόχλευση1:30
Μίνι Λογαριασμός Όχι
Δοκιμαστικός ΛογαριασμόςΝαι
Premium ΛογαριαμόςΝαι
Ισλαμικός ΛογαριαμόςΝαι
Διαχείριση ΛογαριασμούΌχι

Plus500 Χαρακτηριστικά Διαπραγμάτευσης

Κατάλληλο για

Επίπεδο ΣυναλλασσόμενουΝαι/Όχι
ΑρχάριοιΌχι
Επαγγελματίες Ναι
Scalping Όχι
Ημερήσια ΣυναλλαγήΝαι
Εβδομαδιαία ΣυναλλαγήΝαι
Διαπραγμάτευση SwingΌχι
Κοινωνική ΔιαπραγμάτευσηΌχι

Εξυπηρέτηση Πελατών

ΧρόνοςΝαι/Όχι
Υποστήριξη 24 ώρεςΝαι
Υποστήριξη Κατά τη Διάρκεια ΣαββατοκύριακουΝαι

Γλώσσες Υποστήριξης Πελατών

Αραβικά , Ολλανδικά , Αγγλικά , Γαλλικά , Γερμανικά , Εβραικά , Ιταλικά , Πολωνικά , Ισπανικά

Υπηρεσίες Συναλλαγών

ΥπηρεσίαΠληροφορίες
Υποστηριζόμενες Πλατφόρμες Διαπραγμάτευσης Plus500
Σταθερά Spreads Ναι
Ειδοποιήσεις ΕmailΝαι
Εγγυημένη Διακοπή Απωλειών Ναι
Εγγυημένο Όριο Εντολών Ναι
ΚρυπτονομίσματαΝαι

Υποστηριζόμενα Εργαλεία

Τύπος ΜέσουΝαι/Όχι
Συναλλάγματα Ναι
Εμπορεύματα Ναι
CFDs Ναι
Δείκτες Ναι
ETFs Ναι
Μετοχές Όχι
Ομόλογα Όχι
Κρυπτο νομίσματαΝαι

Plus500Αξιολογήσεις Χρηστών

Βαθμολογήστε αυτόν τον χρηματιστή
 • 5.0
  Great reliable broker
  Nadav
 • 5.0
  Excellent
  Dio
 • 1.0
  Great, but fundamentally flawed.
  Curtis
 • 2.0
  Failure to notify
  Trenton
 • 4.0
  Leverage
  Zakhele
Διαβάστε περισσότερα Plus500 Κριτικές χρηστών

Τελευταία Tweet από@plus500

Άνοιγμα Λογαριασμού στο Plus500Υπηρεσία CFD. 80.6% χάνουν χρήματα

Κορυφαίες Προσφορές

Κορυφαίοι Χρηματιστές