broker

NordFX Ανασκόπηση 2022

Ενημερωμένα:
While we adhere to strict editorial integrity, this page may refer to our partners' products. Here's how we make money.Μάθετε πως να βγάλετε χρήματακαιη ελεγκτική μεθοδολογία μας.

Εμφάνιση
Nord FX προσφέρει ένα μεγάλο μίγμα συναλλαγών, όχι μόνο σε συναλλαγματικές ισοτιμίες (28 ζεύγη) αλλά προσφέρει επίσης πολλές διαφορετικές αγορές συμβολαίων επί διαφοράς (CFD), επιτρέποντας στους επενδυτές να ενεργοποιηθούν σε αγορές ενέργειας, παράγωγα μελλοντικής εκπλήρωσης futures, πολύτιμα μέταλλα, δείκτες και μετοχές. Για αυτό το λόγο, είναι μια καλή συνολική λύση για επενδυτές παγκοσμίως. Πρέπει να σημειωθεί ωστόσο, ότι η χρηματιστη

NordFX Main Features
☑️
Ρυθμίσεις
VFSC (Βανουάτου )
🗺
Υποστηριζόμενες γλώσσες
Αγγλικά , Ισπανικά, Αραβικά , Πορτογαλικά, Ινδικά , Κινέζικα , Βιετναμέζικα , Ινδονησιακά , Μαλαισιανά , Ταϊλανδέζικα , Μπενγκάλι, Φαρσί
💰
Products (CFD)
Νομίσματα, Εμπορεύματα , Δείκτες , Μετοχές , Crypto
💵
Ελάχ Κατάθεση
$10
💹
Μέγιστη Μόχλευση
1:1000 (VFSC)
🖥
Τύπος Γραφείου Συναλλαγών
ECN , Χωρίς Γραφείο Συναλλαγών, STP
See More
Check if...
unknownNordFX accepts clients from your country:
Choose your country:
NordFX Πλήρης Ανάλυση

Εμφάνιση

Nord FX προσφέρει ένα μεγάλο μίγμα συναλλαγών, όχι μόνο σε συναλλαγματικές ισοτιμίες (28 ζεύγη) αλλά προσφέρει επίσης πολλές διαφορετικές αγορές συμβολαίων επί διαφοράς (CFD), επιτρέποντας στους επενδυτές να ενεργοποιηθούν σε αγορές ενέργειας, παράγωγα μελλοντικής εκπλήρωσης futures, πολύτιμα μέταλλα, δείκτες και μετοχές. Για αυτό το λόγο, είναι μια καλή συνολική λύση για επενδυτές παγκοσμίως. Πρέπει να σημειωθεί ωστόσο, ότι η χρηματιστηριακή Nord FX δεν δέχεται πελάτες που βασίζονται στις ΗΠΑ.

Πλατφόρμες

Η Nord FX χρησιμοποιεί τις γνωστές πλατφόρμες MetaTrader4 και MetaTrader5, όπως και τις εκδόσεις τους σε κινητό και διαδίκτυο. Προσφέρουν επίσης μια πλατφόρμα χωρίς πίνακες για scalping που λέγεται CQG Trader που δείχνει το βάθος της αγοράς κ.ά.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η Nord FX προσφέρει ζωντανό chat, τηλεφωνική υποστήριξη, και υποστήριξη με email. Είναι διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες, και για αυτό προσφέρονται κάθε ώρα της ημέρας, όταν οι αγορές είναι ανοιχτές.

Αξιοπιστία

Η Nord FX θεωρείται μια αξιόπιστη χρηματιστηριακή. Η εταιρεία ρυθμίζεται σε μερικές χώρες, όπως ο Παναμάς και ο Μαυρίκιος. Οι πλατφόρμες είναι αξιόπιστες, καθώς έχουν βιομηχανικές προδιαγραφές, και η δυνατότητα επαφής με την εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα ώρα επιτρέπει την γρήγορη επικοινωνία μεταξύ επενδυτή και εταιρείας.

Προμήθειες και Spreads

Ανάλογα, με το λογαριασμό επιλογής, τα spreads μπορεί να είναι κυμαινόμενα ή σταθερά. Οι μεγαλύτεροι λογαριασμοί είναι αυτοί με τα κυμαινόμενα spreads, και έχουν μεταβλητές προμήθειες. Για αυτό το λόγο, θα πρέπει να κοιτάξετε το κατάλληλο επίπεδο προμήθειας για το μέγεθος των συναλλαγών σας. Αυτή είναι μια κοινή πρακτική στις αγορές παραγώγων futures μια και οι χρηματιστηριακές θα σας επιτρέπουν συχνά να πληρώνετε μικρότερες προμήθειες ως ανταμοιβή για μεγαλύτερες συναλλαγές.

Προσφορές

Ενώ η Nord FX δεν έχει προσφορές ατή την περίοδο, έχει ένα ‘δοκιμαστικό’ διαγωνισμό κάθε μήνα. Το ποσό είναι $3,000 και επιτρέπει στους επενδυτές να εξασκηθούν στις ικανότητές τους, και την ίδια στιγμή να κερδίσουν δώρα.

Επίλογος

Η Nord FX είναι μια καλή συνολικά χρηματιστηριακή αν ψάχνετε για αγορές συναλλαγματικών ισοτιμιών και άλλες αγορές. Έχει δοκιμασμένες στο χρόνο τεχνολογίες, και μπορεί να εξυπηρετήσει διάφορες αγορές παγκοσμίως.

Υπέρ:

  • Κυμαινόμενα ή σταθερά spreads. Αυτό κρατάει το spread σχετικά σταθερό, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα έξοδα ενός επενδυτή, που επιτρέπει επίσης το κέρδος από σφιχτά σταθερά spreads – αν επιλέξει τις συναλλαγές βάσει των ειδήσεων.
  • Η πλατφόρμα MetaTrader είναι γνωστή και αξιόπιστη. Χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, και είναι πολύ σταθερή.
  • Οι λογαριασμοί μπορούν να ανοίξουν με $5 μόνο.
  • Η διαδικασία κατάθεσης είναι απλή και γρήγορη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Moneybookers, Liberty Reserve, πιστωτική κάρτα, όπως και PayWeb για να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας. Η απόσυρση χρημάτων γίνεται με τον αντίστροφο τρόπο.

Κατά:

  • Οι Αμερικανοί δεν είναι αποδεκτοί.
  • Τα κυμαινόμενα spreads μπορεί να είναι πρόβλημα κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης ειδήσεων, αλλά μόνο εάν προσπαθείτε να κερδοσκοπήσετε (scalp) από την ανακοίνωση της είδησης.
See NordFX Full Information
Broker General Information
Χαρακτηριστικά Συναλλαγών
Other Details
Κεντρικά Χώρας
Βανουάτου
Ετος Ίδρυσης
2008
Ρυθμίσεις
VFSC (Βανουάτου )
Δημόσια Διαπραγμάτευση
Όχι
Αριθμός Υπαλλήλων
100-200
Τύπος Γραφείου Συναλλαγών
ECN , Χωρίς Γραφείο Συναλλαγών, STP
Πλατφόρμες συναλλαγών
MT4
Περιορισμός Χωρών
Ηνωμένες Πολιτείες, Γαλλία , Ηνωμένο Βασίλειο , Δημοκρατία της Τσεχίας , Γερμανία , Ιταλία , Βόρεια Κορέα , Λιθουανία , Πολωνία , Ελλάδα , Σλοβακία , Σλοβενία , Συρία , Ολλανδία , Πορτογαλία , Ισπανία , Αυστρία , Σουδάν , Καναδάς , Κούβα
Υποστηριζόμενες γλώσσες
Αγγλικά , Ισπανικά, Αραβικά , Πορτογαλικά, Ινδικά , Κινέζικα , Βιετναμέζικα , Ινδονησιακά , Μαλαισιανά , Ταϊλανδέζικα , Μπενγκάλι, Φαρσί
Ελάχ Κατάθεση
$10
Μέγιστη Μόχλευση
1:1000 (VFSC)
Επιλογές Kατάθεσης
Έμβασμα , Πιστωτική Κάρτα , Κρυπτονομίσματα, Skrill , Neteller , Moneybookers , Webmoney
Επιλογές Ανάληψης
Τραπεζικό Έμβασμα , Πιστωτική Κάρτα , Κρυπτονομίσματα, Skrill , Neteller , Moneybookers , Webmoney , QIWI
Κρυπτονομίσματα
Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Bitcoin, Litecoin, Zcash, Ripple, Dash, OmiseGO, EOS, Ethereum
Products (CFD)
Νομίσματα, Εμπορεύματα , Δείκτες , Μετοχές , Crypto
Δοκιμαστικός Λογαριασμός
Ναι
Ισλαμικός Λογαριαμός
Ναι
Διαχωρισμένος Λογαριασμός
Όχι
Διαχείριση Λογαριασμού
Ναι
icon

Συναλλαγή με Ρυθμιζόμενο Χρηματιστή

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Το περιεχόμενο που παρέχεται στον ιστότοπο περιλαμβάνει γενικές ειδήσεις και δημοσιεύσεις, την προσωπική μας ανάλυση και απόψεις και περιεχόμενο που παρέχεται από τρίτα μέρη, τα οποία προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί, και δεν πρέπει να διαβαστεί, καμία σύσταση ή συμβουλή για ανάληψη δράσης, συμπεριλαμβανομένης της πραγματοποίησης επενδύσεων ή αγοράς οποιουδήποτε προϊόντος. Όταν λαμβάνετε οποιαδήποτε οικονομική απόφαση, θα πρέπει να διενεργείτε τους δικούς σας ελέγχους δέουσας επιμέλειας, να εφαρμόζετε τη δική σας κρίση και να συμβουλευτείτε τους αρμόδιους συμβούλους σας. Το περιεχόμενο του ιστότοπου δεν απευθύνεται προσωπικά σε εσάς και δεν λαμβάνουμε υπόψη την οικονομική κατάσταση ή τις ανάγκες σας. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα σε πραγματικό χρόνο ούτε είναι απαραίτητα ακριβείς. Οι τιμές που παρέχονται στο παρόν ενδέχεται να παρέχονται από κατασκευαστές της αγοράς και όχι από ανταλλαγές. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή άλλη χρηματοοικονομική απόφαση που λαμβάνετε θα είναι στην πλήρη ευθύνη σας και δεν πρέπει να βασίζεστε σε πληροφορίες που παρέχονται μέσω του ιστότοπου. Η FX Empire δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπο και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες συναλλαγών που ενδέχεται να προκύψουν ως αποτέλεσμα της χρήσης οποιωνδήποτε πληροφοριών περιέχονται στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις και άλλο διαφημιστικό περιεχόμενο , και η FX Empire ενδέχεται να λάβει αποζημίωση από τρίτους σε σχέση με το περιεχόμενο. Η FX Empire δεν υποστηρίζει κανένα τρίτο μέρος ή συνιστά τη χρήση υπηρεσιών τρίτων και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε ιστότοπου ή υπηρεσιών τρίτου μέρους. Η FX Empire και οι υπάλληλοί της, οι αξιωματούχοι, οι θυγατρικές και οι συνεργάτες της, δεν ευθύνονται ούτε θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που προκύπτει από τη χρήση του ιστότοπου από εσάς ή την εξάρτηση από τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΡΙΣΚΟΥ
Αυτός ο ιστότοπος περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με κρυπτονομίσματα, συμβάσεις για διαφορά (CFDs) και άλλα χρηματοοικονομικά μέσα, καθώς και για μεσίτες, ανταλλαγές και άλλες οντότητες που διαπραγματεύονται τέτοια μέσα. Τόσο τα κρυπτονομίσματα όσο και τα CFD είναι πολύπλοκα όργανα και έρχονται με υψηλό κίνδυνο απώλειας χρημάτων. Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά αν καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν αυτά τα μέσα και αν μπορείτε να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο απώλειας των χρημάτων σας. Η FX Empire σας ενθαρρύνει να πραγματοποιήσετε τη δική σας έρευνα πριν λάβετε οποιαδήποτε επενδυτική απόφαση και να αποφύγετε να επενδύσετε σε οποιοδήποτε χρηματοοικονομικό μέσο που δεν καταλαβαίνετε πλήρως πώς λειτουργεί και ποιοι είναι οι κίνδυνοι που συνεπάγεται.