broker

IQOption Ανασκόπηση 2022

ΑπόΕνημερωμένα:

Η IQ Option είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών δυαδικών επιλογών που δημιουργήθηκε το 2013. Η πλατφόρμα ανήκει και διοικείται από μια Κυπριακή Επενδυτική Εταιρεία (CIF) που ονομάζεται IQ Option Europe Ltd, η οποία είναι ρυθμιζόμενη εταιρεία. Δεδομένου ότι η IQ Option άρχισε να λειτουργεί για πρώτη φορά το 2013, μέσα σε λίγα χρόνια, ο χρηματιστής αυτός κατάφερε να διαφοροποιηθεί από άλλους δυαδικούς χρηματιστές δυαδικών επιλογών στον κλάδ

IQOption Main Features
☑️
Ρυθμίσεις
CySEC (Κύπρος )
️🗺
Υποστηριζόμενες γλώσσες
Ισπανικά, Γερμανικά , Γαλλικά , Αραβικά , Ρώσσικα , Πορτογαλικά, Ινδικά , Κινέζικα , Ιταλικά , Λιθουανικά , Ουκρανικά , Ουρντού , Ταϊλανδέζικα , Τούρκικα , Αζερμπαϊτζάν
💰
Προϊόντα
Crypto, Νομίσματα, Εμπορεύματα , CFDs , Δείκτες , ETFs , Μετοχές , Επιλογές
️💵
Ελάχ Κατάθεση
$10
💹
Μέγιστη Μόχλευση
1:30 (CySEC)
🖥
Τύπος Γραφείου Συναλλαγών
Γραφείο Συναλλαγών, Διαμορφωτής Αγοράς
See More
Check if...
unknownIQOption accepts clients from your country:
Choose your country:
IQOption Πλήρης Ανάλυση

IQ Option Ανασκόπηση

Η IQ Option είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών δυαδικών επιλογών που δημιουργήθηκε το 2013. Η πλατφόρμα ανήκει και διοικείται από μια Κυπριακή Επενδυτική Εταιρεία (CIF) που ονομάζεται IQ Option Europe Ltd, η οποία είναι ρυθμιζόμενη εταιρεία. Δεδομένου ότι η IQ Option άρχισε να λειτουργεί για πρώτη φορά το 2013, μέσα σε λίγα χρόνια, ο χρηματιστής αυτός κατάφερε να διαφοροποιηθεί από άλλους δυαδικούς χρηματιστές δυαδικών επιλογών στον κλάδο.

Η πιο αξιοσημείωτη διαφορά είναι η ιδιόκτητη πλατφόρμα συναλλαγών δυαδικών επιλογών της IQ Option. Αντί για την επιλογή μιας κοινής πλατφόρμας συναλλαγών που παρέχεται από έναν τρίτο προμηθευτή λύσεων διαδικτυακών συναλλαγών, η IQ Option δημιούργησε τη δική της πλατφόρμα συναλλαγών, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των συναλλασσόμενων τους. Για παράδειγμα, η πλατφόρμα της Option IQ έχει ένα προηγμένο πακέτο διαγραμμάτων και ένα ευρύ φάσμα προκατασκευασμένων τεχνικών δεικτών όπως Bollinger Bands, Κινούμενος Μέσος Όρος, RSI και MACD.

Ένας άλλος παράγοντας που καθιστά την IQ Option εξαιρετικά ελκυστική στους συνναλλόμενους δυαδικών επιλογών είναι η χαμηλή απαίτηση ελάχιστης κατάθεσης. Με την επιβολή της υποχρέωσης κατάθεσης $ 10, η επιλογή IQ έχει κάνει πραγματικά τις διαδικτυακές συναλλαγές προσιτές σε όλους. Υπάρχει επίσης η πρόβλεψη του δωρεάν δοκιμαστικού λογαριασμού που δυνητικοί πελάτες της Option IQ μπορούν να εγγραφούν και να χρησιμοποιήσουν για να ελέγξουν τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την IQ Option χωρίς να χρειάζεται να διακινδυνεύσουν πρώτα τα χρήματά τους. Οι δοκιμαστικοί λογαριασμοί συνήθως δεν προσφέρονται από δυαδικούς χρηματιστές, οπότε αυτό είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα.

IQ Option Ανασκόπηση Βίντεο

Κανονισμοί IQ Option

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η IQ Option είναι ρυθμιζόμενος χρηματιστής μέσω της εταιρείας χαρτοφυλακίου IQ Option Europe. Αυτό εξουσιοδοτεί τον χρηματιστή να ενεργεί στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρωζώνης.

Αξιοπιστία IQ Option

Η IQ Option θεωρείται από πολλούς στην κοινότητα των διαδικτυακών συναλλαγών ως ένας από τους πιο αξιόπιστους χρηματιστές δυαδικών επιλογών στον κλάδο. Η IQ Option έχει καταβάλει τεράστιες προσπάθειες τα τελευταία 4 χρόνια για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της θα έχουν μια ικανοποιητική εμπειρία συναλλαγών κατά την συναλλαγή δυαδικών επιλογών στην πλατφόρμα συναλλαγών της IQ Option.

Το γεγονός ότι η IQ Option είναι ρυθμισμένη είναι μια άλλη ένδειξη της αξιοπιστίας του χρηματιστή διαδίκων επιλογών. Ως ελεγχόμενος χρηματιστής, η Option IQ είναι νομικά υποχρεωμένη να συμμετέχει στο “Σχέδιο Αποζημίωσης Επενδυτών”. Σε περίπτωση που η Option IQ αντιμετωπίζει πρόβλημα αφερεγγυότητας και δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις, οι συναλλασσόμενοι της Option IQ μπορούν να υποβάλουν αίτηση αποζημίωσης.

Η IQ Option αναγνωρίζεται επίσης ευρέως από τον χρηματοπιστωτικό κλάδο ως αξιόπιστος χρηματιστής. Τα πολυάριθμα βραβεία και η αναγνώριση που έλαβε και κέρδισε ο χρηματιστής με την πάροδο των ετών είναι όλα μαρτυρία της αξιοπιστίας του IQ Option. Για παράδειγμα, το 2015, η IQ Option επιλέχθηκε από την Global Banking & Finance Review ως το “Best Binary Option Broker Europe 2015”, ένα παρόμοιο βραβείο παραλήφθηκε από την IQ Option από τα βραβεία FX Report Awards Best Binary Options Broker.

Πλατφόρμα Συναλλαγής IQ Option

Σε αντίθεση με τους περισσότερους χρηματιστές δυαδικών επιλογών στον κλάδο, η IQ Option χρησιμοποιεί μια ιδιόκτητη πλατφόρμα συναλλαγών που έχει αναπτυχθεί ειδικά για να καλύψει τις συναλλακτικές ανάγκες των πελατών του χρηματιστή. Τον Δεκέμβριο του 2015, κυκλοφόρησαν την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας συναλλαγών τους, την πλατφόρμα IQ Option 4.0. Ο σκοπός της αναβάθμισης της πλατφόρμας ήταν να εξασφαλίσει μια απρόσκοπτη εμπειρία συναλλαγών για τους δυαδικούς συναλλασσόμενους της IQ Option. Ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στην πλατφόρμα 4.0 περιλαμβάνουν την δυνατότητα των συναλλασσόμενων να επεκτείνουν την ανάλυση της αγοράς τους σε ένα χρονικό διάστημα ενός μηνός χρησιμοποιώντας διαγράμματα κηροπήγια. Επιπλέον, η IQ Option επέτρεψε την προσθήκη τιμών διάρκειας 2 ετών στην ιστορική βάση δεδομένων τιμών, επιτρέποντας έτσι στους συναλλασσόμενους να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα ιστορικών δεδομένων τιμών προτού προβούν στις συναλλακτικές αποφάσεις τους.

Άλλες προηγμένες λειτουργίες συναλλαγών που βρίσκονται στην πλατφόρμα IQ Option 4.0 περιλαμβάνουν την προσθήκη πολλών νέων τεχνικών δεικτών όπως το Awesome Oscillator, το Stochastic Oscillator, το MACD και το Parabolic SAR. Αυτές οι νέες προσθήκες σίγουρα θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της ανάλυσης της αγοράς των συναλλασσόμενων που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα συναλλαγών της IQ Option.

Πλατφόρμες Συναλλαγών Κινητής

Για τους συναλλασσόμενους που πρέπει να είναι εν κινήσει, ηIQ Option παράσχει επίσης κινητές εκδόσεις της νέας τους πλατφόρμας συναλλαγών. Η εφαρμογή για κινητές συναλλαγές μπορεί να μεταφορτωθεί στο GooglePlay Store και στο App Store της Apple. Βάσει της κατάταξης του Apple App Store, η εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας Option IQ είναι υψηλή σε πολλές χώρες.

IQ Option Τύποι Συναλλαγών/Μέσα

Όσον αφορά τα διαθέσιμα στοιχεία, η IQ Option έχει πολλούς διαφορετικούς τύπους στοιχείων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε:

 • Μεγάλα & Μικρά Ζεύγη Forex
 • Αμερικανικές μετοχές
 • Ευρωζώνης & Παγκόσμια Χρηματιστήρια
 • Παγκόσμιους Δείκτες
 • Εμπορεύματα

Αυτοί οι διαφορετικοί τύποι στοιχείων είναι διαθέσιμοι για διαπραγμάτευση με κλασικές επιλογές Call/Put, δυαδικές επιλογές ή ως επιλογές Turbo. Οι διαφορές μεταξύ των 3 τύπων επιλογών είναι:

 • Επιλογές Turbo – χρόνος λήξης μικρότερης των 5 λεπτών
 • Δυαδικές επιλογές – χρόνος λήξης από 15 λεπτά
 • Κλασσικές επιλογές – επιλογές με απεριόριστη κερδοφορία

IQ Option Τύποι Λογαριασμών

Η IQ Option παρέχει στους συναλλασσόμενους της 3 διαφορετικούς τύπους λογαριασμών διαπραγμάτευσης.

 • Βασικός Λογαριασμός Διαπραγμάτευσης
 • Λογαριασμός Διαπραγμάτευσης VIP
 • Δοκιμαστικός Λογαριασμός

Βασικός Λογαριασμός

Ο Βασικός λογαριασμός συναλλαγών απαιτεί ελάχιστη κατάθεση ύψους $ 10. Με αυτόν τον λογαριασμό, οι συναλλασσόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα μέσα διαπραγμάτευσης και μπορούν να συμμετάσχουν σε εβδομαδιαία τουρνουά του IQ Option.

Λογαριασμός Διαπραγμάτευσης VIP

Για τους συναλλασσόμενους που επιθυμούν αυτή την πρόσθετη ειδική υπηρεσία, μπορούν να επιλέξουν τον VIP λογαριασμό διαπραγμάτευσης. Ο λογαριασμός VIP απαιτεί ελάχιστη κατάθεση ύψους $ 3000 και παρέχει στους κατόχους λογαριασμών VIP πρόσβαση σε πρόσθετα οφέλη συναλλαγών όπως:

 • 3% * επιπλέον πληρωμή
 • Προσωπικός Manager
 • Δωρεάν είσοδο στα τουρνουά

* Ποσό που πιστώνεται στον λογαριασμό για μία επιτυχημένη συναλλαγή. Οι VIP πελάτες έχουν επιπλέον πληρωμές σε ορισμένα στοιχεία.

Δοκιμαστικός Λογαριασμός

Ο δοκιμαστικός λογαριασμός είναι δωρεάν για πρόσβαση και απαιτεί μόνο από τους συναλλασσόμενους να εγγραφούν στην IQ Option. Η εγγραφή είναι μια απλή και γρήγορη διαδικασία η οποία μπορεί να γίνει συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής και την υποβολή της στην IQ Option ή απλά να συνδεθείτε με την IQ Option χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook. Μόλις συνδεθείτε στο δοκιμαστικό λογαριασμό, θα λάβετε 1000 δολάρια εικονικών μετρητών που θα χρησιμοποιηθούν για τις δοκιμαστικές συναλλαγές σας.

IQ Option Προμήθειες & Πληρωμές

Στην IQ Option, όπως συμβαίνει με όλους τους χρηματιστές δυαδικών επιλογών, δεν υπάρχει χρέωση προμήθειας για συναλλαγές που εκτελούνται στην πλατφόρμα συναλλαγών της IQ Option. Αυτό που οι συναλλασσόμενοι θα λάβουν στις επενδύσεις τους θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο των στοιχείων που αποτελούν αντικείμενο συναλλαγής.

IQ Option Επιλογές Καταθέσεων & Αναλήψεων

Οι καταθέσεις στην IQ Option μπορούν να γίνουν με διάφορες μεθόδους, όπως πιστωτικές κάρτες, e-Wallet και τραπεζικές μεταφορές. Όλες οι μεγάλες πιστωτικές κάρτες όπως οι VISA, MasterCard και Diners γίνονται αποδεκτές από την IQ Option. Για τα eWallets, τα υποστηριζόμενα πορτοφόλια περιλαμβάνουν Neteller, Skril και Webmoney.

Για τις αναλήψεις, οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι οι ίδιες με αυτές που χρησιμοποιούνται για την κατάθεση. Η IQ Optionδεν επιβάλλει ελάχιστο ποσό ανάληψης. Η διεκπεραίωση των αιτήσεων ανάληψης γίνεται συνήθως σε 24 ώρες. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι μπορεί να διαρκέσει 7 ημέρες πριν ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία ανάληψης.

IQ Option Προωθητικές ενέργειες

Η IQ Option κάνει τακτικά τουρνουά συναλλαγών, στα οποία οι συναλλασσόμενοι μπορούν να πάρουν μέρος δωρεάν ή με μικρή χρέωση συμμετοχής. Ανάλογα με τον τύπο του τουρνουά, τα χρηματικά έπαθλα για αυτά τα τουρνουά μπορούν να κυμανθούν από $ 100 έως $ 100.000.

IQ Option Υποστήριξη Πελατών

Η υποστήριξη πελατών στην IQ Option είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο 5 ημέρες την εβδομάδα, παρέχεται υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας σε όλους τους πελάτες IQ Option που έχουν καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό διαπραγμάτευσης. Επίσης η IQ Option πρέπει να επαινεθεί για την υποστήριξη του ιστότοπού της σε δώδεκα διαφορετικές γλώσσες για τους μη αγγλόφωνους συναλλασσόμενους.

*Η IQ Option δεν δέχεται συναλλασσόμενους από τις ακόλουθες χώρες: Ρωσία, Ιαπωνία, Τουρκία και Γαλλία.

IQ Option Θετικά & Αρνητικά

Θετικά

 • Υποστήριξη Πελατών 24/7
 • Υψηλές αποδόσεις
 • Πλατφόρμα διαισθητικής εμπορίας
 • Συχνά τουρνουά
 • Ρυθμιζόμενος χρηματιστής

Αρνητικά

 • Δεν δέχεται συναλλασσόμενους από τις ακόλουθες χώρες: Ρωσία, Ιαπωνία, Τουρκία και Γαλλία.
 • Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας διαθέσιμη μόνο για κατόχους πραγματικών λογαριασμών.

IQ Option Ερωτήσεις & Απαντήσεις

 • Είναι η IQ Option υπό την εποπτεία κανονισμών;

Ναί. Η IQ Option ρυθμίζεται σε 2 διαφορετικές δικαιοδοσίες.

 • Πόσο ασφαλές είναι η IQ Option– Είναι ηIQ Option απάτη;

Εκτός από την τήρηση όλων των κανονιστικών απαιτήσεων, η IQ Option λαμβάνει επίσης αυστηρά μέτρα για την προστασία της ακεραιότητας των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών των πελατών της. Όλη η διαδικτυακή επισκεψιμότητα μεταξύ του υπολογιστή του συναλλασσόμενου και των διακομιστών της IQ Option είναι κρυπτογραφημένη χρησιμοποιώντας τεχνολογία SSL για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

 • Που είναι η έδρα της IQ Option;

Για την IQ Option Europe, το γραφείο τους εδρεύει στην Κύπρο στο Επιχειρηματικό Κέντρο Γιάννης Νικολαΐδης, Λεωφόρος Αγίου Αθανασίου 33, 4102 Λεμεσός. Για την IQOption Ltd, η έδρα της βρίσκεται στο Global Gateway 8, Rue de la Perle, Providence, Mahe, Σεϋχέλλες.

 • Πως κερδίζει χρήματα το IQ Option;

Η IQ Option ως χρηματιστής διαδυκών επιλογών κερδίζει συλλέγοντας τις διαφορές της πριμοδότησης που καταβάλλεται μεταξύ των δύο πλευρών μίας δυαδικής συναλλαγής.

 • Πως γίνεται η κατάθεση σε ένα λογαριασμό IQ Option ;

Για να καταθέσετε χρήματα σε έναν λογαριασμό διαπραγμάτευσης Option IQ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες σας, τα eWallets και την τραπεζική μεταφορά χρημάτων.

 • Πως γίνεται ανάληψη χρημάτων από την IQ Option;

Η ανάληψη των κεφαλαίων από την IQ Option μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικών καρτών, eWallets και τραπεζικών εμβασμάτων.

 • Πως γίνεται άνοιγμα λογαριασμού με την IQ Option;

Για να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην IQ Option, μπορείτε να εγγραφείτε συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής ή να συνδεθείτε στην IQ Option χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook. Αφού ανοίξετε ένα λογαριασμό, θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας.

 • Είναι η IQ Option αξιόπιστη;

Ναί. Με το ρυθμιζόμενο καθεστώς και τα πολυάριθμα επιτεύγματα και βραβεία αναγνώρισης που κέρδισαν με την πάροδο των χρόνων, η IQ Option επέδειξε στην κοινότητα των διαδικτυακών συναλλαγών ότι μπορεί να είναι αξιόπιστη.

 • Χρησιμοποιεί η IQ Option MetaTrader;

Όχι. Η IQ Option δεν χρησιμοποιεί την πλατφόρμα συναλλαγών MetaTrader. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιεί μια ιδιόκτητη πλατφόρμα συναλλαγών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιεί τις συναλλακτικές ανάγκες των πελατών της για δυαδική διαπραγμάτευση.

Συμπέρασμα

Η IQ option, μεταξύ όλων των καθιερωμένων χρηματιστών δυαδικών επιλογών στη βιομηχανία, αποδείχθηκε ότι είναι μία σκάλα παραπάνω από τους υπόλοιπους. Η αποκλειστική πλατφόρμα συναλλαγών τους είναι μοναδική και εύκολη στη χρήση. Είναι επίσης μια από τις πιο προηγμένες πλατφόρμες δυαδικών συναλλαγών που μπορεί κανείς να βρει στη βιομηχανία δυαδικών επιλογών. Με την απαίτησή τους για χαμηλές καταθέσεις και τα συχνά τουρνουά, η IQ Option είναι πιθανώς ένας από τους καλύτερους χρηματιστές Value for Money για κάθε συναλλασσόμενο.

* Γενική προειδοποίηση κινδύνου: Τα χρηματοοικονομικά προϊόντα που προσφέρονται από την εταιρεία φέρουν υψηλό επίπεδο κινδύνου και μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια όλων των κεφαλαίων σας. Δεν πρέπει ποτέ να επενδύσετε χρήματα που δεν μπορείτε να χάσετε.

See IQOption Full Information
Broker General Information
Χαρακτηριστικά Συναλλαγών
Other Details
Κεντρικά Χώρας
Κύπρος
Ετος Ίδρυσης
2013
Ρυθμίσεις
CySEC (Κύπρος )
Δημόσια Διαπραγμάτευση
Όχι
Αριθμός Υπαλλήλων
200+
Τύπος Γραφείου Συναλλαγών
Γραφείο Συναλλαγών, Διαμορφωτής Αγοράς
Πλατφόρμες συναλλαγών
Ιδιόκτητα
Περιορισμός Χωρών
Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσσία , Βέλγιο , Τουρκία , Ιαπωνία , Αυστραλία, Καναδάς , Παλαιστίνη, Συρία , Λετονία , Ισραήλ , Ιράν , Βόρεια Κορέα , Σουδάν
Υποστηριζόμενες γλώσσες
Ισπανικά, Γερμανικά , Γαλλικά , Αραβικά , Ρώσσικα , Πορτογαλικά, Ινδικά , Κινέζικα , Ιταλικά , Λιθουανικά , Ουκρανικά , Ουρντού , Ταϊλανδέζικα , Τούρκικα , Αζερμπαϊτζάν
Ελάχ Κατάθεση
$10
Μέγιστη Μόχλευση
1:30 (CySEC)
Επιλογές Kατάθεσης
Έμβασμα , Πιστωτική Κάρτα , PayPal , Κρυπτονομίσματα, Skrill , Neteller , Moneybookers , Webmoney , QIWI
Επιλογές Ανάληψης
Τραπεζικό Έμβασμα , Πιστωτική Κάρτα , Skrill , Neteller , Webmoney , Moneybookers , QIWI
Κρυπτονομίσματα
Bitcoin
Σταθερά Spreads
Ναι
Προμήθεια Στις Συναλλαγές
Ναι
Προϊόντα
Crypto, Νομίσματα, Εμπορεύματα , CFDs , Δείκτες , ETFs , Μετοχές , Επιλογές
Μίνι Λογαριασμός
Όχι
Premium Λογαριαμός
Ναι
Δοκιμαστικός Λογαριασμός
Ναι
Ισλαμικός Λογαριαμός
Ναι
Διαχωρισμένος Λογαριασμός
Όχι
Διαχείριση Λογαριασμού
Όχι
Θεσμικός λογαριασμός
Όχι
icon

Συναλλαγή με Ρυθμιζόμενο Χρηματιστή

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Το περιεχόμενο που παρέχεται στον ιστότοπο περιλαμβάνει γενικές ειδήσεις και δημοσιεύσεις, την προσωπική μας ανάλυση και απόψεις και περιεχόμενο που παρέχεται από τρίτα μέρη, τα οποία προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί, και δεν πρέπει να διαβαστεί, καμία σύσταση ή συμβουλή για ανάληψη δράσης, συμπεριλαμβανομένης της πραγματοποίησης επενδύσεων ή αγοράς οποιουδήποτε προϊόντος. Όταν λαμβάνετε οποιαδήποτε οικονομική απόφαση, θα πρέπει να διενεργείτε τους δικούς σας ελέγχους δέουσας επιμέλειας, να εφαρμόζετε τη δική σας κρίση και να συμβουλευτείτε τους αρμόδιους συμβούλους σας. Το περιεχόμενο του ιστότοπου δεν απευθύνεται προσωπικά σε εσάς και δεν λαμβάνουμε υπόψη την οικονομική κατάσταση ή τις ανάγκες σας. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα σε πραγματικό χρόνο ούτε είναι απαραίτητα ακριβείς. Οι τιμές που παρέχονται στο παρόν ενδέχεται να παρέχονται από κατασκευαστές της αγοράς και όχι από ανταλλαγές. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή άλλη χρηματοοικονομική απόφαση που λαμβάνετε θα είναι στην πλήρη ευθύνη σας και δεν πρέπει να βασίζεστε σε πληροφορίες που παρέχονται μέσω του ιστότοπου. Η FX Empire δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπο και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες συναλλαγών που ενδέχεται να προκύψουν ως αποτέλεσμα της χρήσης οποιωνδήποτε πληροφοριών περιέχονται στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις και άλλο διαφημιστικό περιεχόμενο , και η FX Empire ενδέχεται να λάβει αποζημίωση από τρίτους σε σχέση με το περιεχόμενο. Η FX Empire δεν υποστηρίζει κανένα τρίτο μέρος ή συνιστά τη χρήση υπηρεσιών τρίτων και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε ιστότοπου ή υπηρεσιών τρίτου μέρους. Η FX Empire και οι υπάλληλοί της, οι αξιωματούχοι, οι θυγατρικές και οι συνεργάτες της, δεν ευθύνονται ούτε θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που προκύπτει από τη χρήση του ιστότοπου από εσάς ή την εξάρτηση από τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΡΙΣΚΟΥ
Αυτός ο ιστότοπος περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με κρυπτονομίσματα, συμβάσεις για διαφορά (CFDs) και άλλα χρηματοοικονομικά μέσα, καθώς και για μεσίτες, ανταλλαγές και άλλες οντότητες που διαπραγματεύονται τέτοια μέσα. Τόσο τα κρυπτονομίσματα όσο και τα CFD είναι πολύπλοκα όργανα και έρχονται με υψηλό κίνδυνο απώλειας χρημάτων. Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά αν καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν αυτά τα μέσα και αν μπορείτε να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο απώλειας των χρημάτων σας. Η FX Empire σας ενθαρρύνει να πραγματοποιήσετε τη δική σας έρευνα πριν λάβετε οποιαδήποτε επενδυτική απόφαση και να αποφύγετε να επενδύσετε σε οποιοδήποτε χρηματοοικονομικό μέσο που δεν καταλαβαίνετε πλήρως πώς λειτουργεί και ποιοι είναι οι κίνδυνοι που συνεπάγεται.