Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πληροφορίες Εταιρίας

FXEmpire Team

Το FX Empire είναι η ναυαρχίδα του Δικτύου FX Empire.

To FX Empire Network αποτελείται από οικονομικές ιστοσελίδες υψηλότερης ποιότητας.

Στο Δίκτυο FX Empire παρέχουμε στους αναγνώστες μας με τα πιο εμπεριστατωμένες και πιο έγκαιρες τεχνικές αναλύσεις, με θεμελιώδης αναλύσεις και ειδήσεις. Με σκοπό να δοθεί η δυνατότητα στους αναγνώστες να πάρουν τις καλύτερες δυνατές οικονομικές αποφάσεις.

Το Δίκτυο FX Empire και οι υπηρεσίες ανάλυσης, παρακολουθούν τις διεθνείς αγορές στενά και δημιουργούν υψηλής ποιότητας περιεχόμενο σε καθημερινή βάση. Τα μέλη της ομάδας του Δικτύου FX Empire έχουν το ακαδημαϊκό υπόβαθρο στα χρηματοικονομικά ή σε συναφείς τομείς. Οι περισσότεροι έχουν πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό.

Όλοι οι αναλυτές του FX Empire έχουν τουλάχιστον επτά χρόνια εμπειρία στη διαπραγμάτευση Forex και στην ανάλυση. Η ομάδα ανάλυσης FX Empire δημιουργεί ημερήσια και εβδομαδιαία, κείμενα και βίντεο με αναλύσεις και προβλέψεις για το πού πιστεύουν ότι οι αγορές θα κινηθούν. Στους αναγνώστες μας παρέχονται τα στοιχεία που εμφανίζονται τόσο σε κείμενα, όσο σε γραφήματα και βίντεο, παρέχοντάς τους την πληρέστερη κατανόηση του τι συμβαίνει στην αγορά.

Είμαστε διαρκώς αυξανόμενη γραφεία τα νέα μας και τις υπηρεσίες ανάλυσή μας καθώς προσπαθούμε να διευρυνθεί το περιεχόμενο που παρέχουμε στους επισκέπτες της αυτοκρατορίας Δικτύου FX.

Trusted Media Partners

Bloomberg
Yahoo finance
Nasdaq
Investing
TradingView

Our Team

Din Grinshtein
Din Grinshtein
CTO
Ariel Young
Ariel Young
VP Business Development
Roy Schlusselberg
Roy Schlusselberg
Financial Controller
Alexander Amdor
Alexander Amdor
VP Product

Οι Αναλυτές Μας

Συναλλαγή με Ρυθμιζόμενο Χρηματιστή

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Το περιεχόμενο που παρέχεται στον ιστότοπο περιλαμβάνει γενικές ειδήσεις και δημοσιεύσεις, την προσωπική μας ανάλυση και απόψεις και περιεχόμενο που παρέχεται από τρίτα μέρη, τα οποία προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί, και δεν πρέπει να διαβαστεί, καμία σύσταση ή συμβουλή για ανάληψη δράσης, συμπεριλαμβανομένης της πραγματοποίησης επενδύσεων ή αγοράς οποιουδήποτε προϊόντος. Όταν λαμβάνετε οποιαδήποτε οικονομική απόφαση, θα πρέπει να διενεργείτε τους δικούς σας ελέγχους δέουσας επιμέλειας, να εφαρμόζετε τη δική σας κρίση και να συμβουλευτείτε τους αρμόδιους συμβούλους σας. Το περιεχόμενο του ιστότοπου δεν απευθύνεται προσωπικά σε εσάς και δεν λαμβάνουμε υπόψη την οικονομική κατάσταση ή τις ανάγκες σας. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα σε πραγματικό χρόνο ούτε είναι απαραίτητα ακριβείς. Οι τιμές που παρέχονται στο παρόν ενδέχεται να παρέχονται από κατασκευαστές της αγοράς και όχι από ανταλλαγές. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή άλλη χρηματοοικονομική απόφαση που λαμβάνετε θα είναι στην πλήρη ευθύνη σας και δεν πρέπει να βασίζεστε σε πληροφορίες που παρέχονται μέσω του ιστότοπου. Η FX Empire δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπο και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες συναλλαγών που ενδέχεται να προκύψουν ως αποτέλεσμα της χρήσης οποιωνδήποτε πληροφοριών περιέχονται στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις και άλλο διαφημιστικό περιεχόμενο , και η FX Empire ενδέχεται να λάβει αποζημίωση από τρίτους σε σχέση με το περιεχόμενο. Η FX Empire δεν υποστηρίζει κανένα τρίτο μέρος ή συνιστά τη χρήση υπηρεσιών τρίτων και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε ιστότοπου ή υπηρεσιών τρίτου μέρους. Η FX Empire και οι υπάλληλοί της, οι αξιωματούχοι, οι θυγατρικές και οι συνεργάτες της, δεν ευθύνονται ούτε θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που προκύπτει από τη χρήση του ιστότοπου από εσάς ή την εξάρτηση από τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΡΙΣΚΟΥ
Αυτός ο ιστότοπος περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με κρυπτονομίσματα, συμβάσεις για διαφορά (CFDs) και άλλα χρηματοοικονομικά μέσα, καθώς και για μεσίτες, ανταλλαγές και άλλες οντότητες που διαπραγματεύονται τέτοια μέσα. Τόσο τα κρυπτονομίσματα όσο και τα CFD είναι πολύπλοκα όργανα και έρχονται με υψηλό κίνδυνο απώλειας χρημάτων. Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά αν καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν αυτά τα μέσα και αν μπορείτε να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο απώλειας των χρημάτων σας. Η FX Empire σας ενθαρρύνει να πραγματοποιήσετε τη δική σας έρευνα πριν λάβετε οποιαδήποτε επενδυτική απόφαση και να αποφύγετε να επενδύσετε σε οποιοδήποτε χρηματοοικονομικό μέσο που δεν καταλαβαίνετε πλήρως πώς λειτουργεί και ποιοι είναι οι κίνδυνοι που συνεπάγεται.